Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

De mest kjente tilleggsmodul-leverandørene er Aheadworks,  og Amasty og GoMage  - som alle selger sine moduler direkte på sine egne nettsider. Vi har også samarbeid med disse konkret, og kan kjøpe inn disse modulene for våre kunder og hjelpe med installasjon/oppsett.

Pr 31.januar 2013 september 2016 finnes det over 6000 9000 tilleggsmoduler på MagentoConnect, og Trollweb har ca 70 egne tilleggsmoduler i sitt sortiment.

...

Kan jeg kjøpe inn og installere tilleggsmoduler selv?

Ja, det går helt fint. Følg leverandørens installasjonsveiledning nøye, så går normalt installasjonen av modulen fint.

Moduler fra Moduler fra blant annet AheadworksAmasty og GoMage og MageWorx kan vi kjøpe inn for våre kunder, som da faktureres prisen på modulen omgjort til NOK i dagens kurs. Det er fullt mulig å kjøpe inn moduler selv, og at de evt installeres på stage selv, men at vi hjelper med å deploye den nye modulen til produksjon.

Kan bruk av tilleggsmoduler skape andre problemer?

...

Info
titleAnbefaling

Vi anbefaler generelt å ikke kjøpe 3.parts moduler for å dekke funksjonalitet som ligger som standard i Magento Enterprise Edition, da dette medfører omfattende tilpasninger når man eventuelt skal oppgradere til Magento Enterprise på et senere tidspunkt.

 

Hvordan vil en tilleggsmodul fungere

...

om vi har et spesialdesign?

Mange av tilleggsmodulene bygger på ekstra-funksjonalitet ute i nettbutikken, og modulen forholder seg da til Magento's standard-design som veldig få butikker bruker. Dersom man har et spesialdesign må man normalt beregne inn noen timer på å tilpasse modulen til dette designet. Dette avhenger helt av modul og funksjon.

...